Stacey Blei

Vormgever (Stagiair)

Ik zit in mijn derde jaar Communicatie en Multimedia Design bij Hogeschool Zuyd. Na mijn studie wil ik aan het werk. Het lijk me leuk om iets met communicatie en grafisch design te gaan doen. Ook het onderzoekende aspect waarbij je de opdrachtgever uitvraagt om te analyseren wat die echt wilt hebben spreekt me erg aan. Hoe maak je iets dat de opdrachtgever wilt? Tijdens de stage hoop ik bevestiging te krijgen van wat ik interessant denk te vinden.

Terugblik

Vóór deze opleiding heb ik twee MBO-studies afgerond: Interieur en Vormgeving en Schoonheidsspecialiste. Werken bij een reclame- communicatiebureau is helemaal nieuw voor me, maar ik denk dat de uiteenlopende ervaringen die ik bij mijn opleidingen en vorige banen heb opgedaan me zeker kunnen helpen.

Liefhebber van

In ‘normale tijden’ kun je me regelmatig bij concerten vinden. Het beste concert ever moet Beyoncé in Barcelona geweest zijn en dit jaar heb ik vooral Pukkelpop het hardst gemist. Ik kijk er ook erg naar uit om weer te mogen dansen en clubben. Ik heb twee hondjes: Coaster (een mops) en Mummie (een naakthond) waar ik veel tijd aan besteed.