Nadja Nieuwenstein

Senior ontwerper

Als vormgever werk ik aan concept, ontwerp en vormgeving van alle mogelijke uitingen die we voor onze klanten maken. Ik ben goed in de wensen van klanten omzetten in visueel prikkelende ontwerpen. Samen tot een beter eindresultaat komen door eerlijk en kritisch naar een concept of ontwerp durven te kijken.

Terugblik

Ik ben opgegroeid in het dorp Schinveld in Zuid-Limburg. Na mijn opleiding 'Fine Arts in Design & Education' aan Zuyd Hogeschool, startte ik als freelance Ontwerper voor diverse bureaus en was ik gastdocent Beeldende Kunst en Vormgeving. Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar werkzaam als Grafisch Ontwerper.

Liefhebber van

Ik hou van een campagne die weet te inspireren. Ik word heel gelukkig van een mooie filmhuisfilm of documentaire. Zingen in een coverband. Fotograferen. Musea. Pottenbakken. Natuur. Onze miniboerderij met tuin en dieren. Onlangs zag ik “My octopus teacher”. De passie, commitment en drive van de hoofdpersoon in combinatie met met de wonderen uit de natuur, bezorgen me kippenvel. Zit ik te janken om een inktvis. Prachtig gemaakt!

Kritisch blijven en eerlijk durven te kijken naar ons eigen werk