Kacper Turniak

Stagair

Als stagiair bij Mockus houd ik me vooral bezig met het maken van 3D assets voor websites.

Terugblik

Ik ben geboren in Polen en heb daar tot mijn tiende gewoond. Momenteel woon ik in Brunssum en studeer ik Communication en Multimedia Design in Maastricht. Ik heb daar echt mijn plek gevonden.

Mijn passie voor 3D en animatie begon toen ik dertien was. Ik heb altijd heel veel in Blender gewerkt en hield me toen vooral bezig met het maken van game assets, vooral voertuigen en omgevingen.

Codering kwam iets later, daar ben ik drie jaar geleden mee begonnen. Dat is nog best een uitdaging om te leren, maar ik heb veel mensen in mijn omgeving die er ook veel mee bezig zijn en me veel hulp geven.

Liefhebber van

Muziek, animatie en games. Ik speel basgitaar en ik drum. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het produceren van muziek.

Daarnaast hou ik me veel bezig met 3D en animatie. Dat vind ik echt leuk om te doen en ik word er ook niet snel moe van. Inspiratie daarvoor vind ik veel in de game-wereld. Blizzard (een producent van videogames) in het bijzonder. Zij maakten jaren geleden al geanimeerde cinematics voor hun spellen die er nu nog steeds fantastisch uitzien. Het is tijdloos werk vol passie. Wat zij doen is echt een push voor mij om dat niveau op een dag zelf ook te bereiken.