Jeanella Wolfs

Traffic- en projectmanager

Als traffic- en projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de studioplanning en zorg ik ervoor dat het intern smooth loopt. Daarnaast ben ik voor verschillende opdrachtgevers ook het eerste aanspreekpunt en bewaak ik de planning en begroting van lopende projecten. Ik ben een echt groepsdier en teamplayer en sta altijd klaar voor collega's en klanten.

Terugblik

Ik ben opgegroeid in Brunssum en verhuisde op mijn 18e naar Sittard. Na mijn middelbare school studeerde ik Grafisch Management in Eindhoven. Hierna ging ik bij diverse Limburgse drukkerijen aan de slag en maakte vervolgens de overstap naar de reclamewereld. Al 20 jaar werk ik met veel passie in de grafische- en commerciële sector, waar ik vooral energie haal uit het maken van mooie producten en het ondersteunen van mensen.

Als echt groepsdier sta ik altijd klaar voor collega's en klanten

Liefhebber van

Reizen en muziek. Jarenlang speelde ik in een harmonie, eerst op de klarinet en daarna op het prachtige instrument: de hobo. Ik kan echt geraakt worden door mooie muziek en dan vooral door melodielijnen. Verder kan ik enorm genieten van reizen! Deze passie deel ik met mijn vriend. We houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, culturen te ontdekken en onwijs te genieten van de prachtige natuur om ons heen.