Eliza Marx

Projectmanager

Mijn voornaamste taak is het vertalen van de klantvraag naar een concrete werkopdracht. Ik zorg bij ieder project voor een passende begroting, een haalbare planning en verzorg een briefing voor onze studio. Tussentijds houd ik de voortgang in de gaten en schakel ik op praktische niveau mee met zowel onze creatieve medewerkers als de klant. Ook op strategisch niveau zal ik met mijn scherpe pen op diverse projecten een inhoudelijke bijdrage leveren.

Terugblik

Ik ben opgegroeid in het heuvelachtige Valkenburg en heb cultuurwetenschappen gestudeerd in Maastricht. Binnen mijn bachelor heb ik een half jaar in Montréal gestudeerd, waarna ik een master bestuurskunde heb afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Vanuit mijn interesse in onderwerpen als duurzaamheid en burgerparticipatie ben ik afgestudeerd op ‘duurzaamheid op gemeentelijk niveau’. Hierbij heb ik onderzocht hoe lokale overheid, bedrijven en inwoners beter kunnen samenwerken om hun wijk te verduurzamen.

Na mijn leven als student heb ik bij maatschappelijk geëngageerd communicatiebureau BKB een traineeship over Design Thinking gevolgd. Hier heb ik vooral geleerd hoe creativiteit in de praktijk werkt en welke methodes je kunt gebruiken tot een idee of concept te komen. Daarna heb ik als communicatiemedewerker bij Maastricht University gewerkt.

Eigen werk

Ik ben erg geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en vrouwenrepresentatie. In verkiezingstijden zet ik me in voor Stem op een vrouw, een stichting die zich inzet voor meer vertegenwoordiging van minderheden in de politiek. Binnen de gemeente Valkenburg zit ik in een denktank die zich buigt over het lokale duurzaamheidsbeleid.

Liefhebber van

In mijn vrije tijd zing ik in een koor, beoefen ik yoga (in het groepje na het stijve-harkenklasje en zit nog lang niet in het slangenmensenklasje), ga ik er op uit met de racefiets en wandel ik graag een stukje met de hond.