Eefje Helwegen

Vormgeving(Stagiair)

Ik studeer Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht. Tijdens mijn stage hoop ik erachter te komen waar ik me volgend jaar en na mijn studie verder in wil verdiepen. Ik wil bij Mockus zo veel mogelijk meepikken van de verschillende disciplines zoals communicatie, film, fotografie, grafische vormgeving en onderzoek.

Terugblik

Ik ben geboren en opgegroeid in Roermond. Op de basisschool wist ik al dat ik iets creatiefs wilde doen, dus volgde ik ook tekenen en handvaardigheid op de middelbare school. Na twee jaar studeren, wilde ik er even tussenuit. Vorig jaar heb ik een tussenjaar gehad. Zo ben ik in Oostenrijk beland waar ik een opleiding heb gevolgd tot ski- en snowboard lerares. Bij de skischool heb ik mede door corona helemaal geen les kunnen geven, maar mijn tijd in de bergen was wel een heel bijzondere ervaring.

Liefhebber van

Ik ben dol op bourgondisch eten, lekker borrelen en ben een amateur bierproever. Mijn favoriet is op dit moment Vedett White. Ik geniet ook altijd heel erg van tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ik heb altijd een compact camera bij me waarmee ik alles vastleg. Dat is toch anders dan als je die momenten met je mobiel fotografeert.