Clarisse Hoedemaker

Stagiair

Stagiaire design en fotografie. Tijdens mijn stage hoop ik meer de diepgang in te gaan met software en ook echt te ontdekken wat ik leuk vind om te doen. Ik hoop hier ook veel mee te krijgen van het filmdomein.

Terugblik

Ik ben geboren in Amsterdam. Toen ik twee was zijn we verhuisd naar Vence, een klein dorp in Frankrijk. Daar heb ik mijn hele jeugd doorgebracht. Dat was echt heerlijk, midden in de natuur. Mijn ouders wonen nu nog steeds in Frankrijk.

Op dit moment studeer ik Communication en Multimedia Design in Maastricht. Daar krijg ik alle vrijheid om te ontdekken wat ik leuk vind om te doen.

Mijn liefde voor film en design is begonnen bij mijn vader. Hij zat vroeger in de filmwereld en vertelde altijd met heel veel passie wat hij daar allemaal meemaakte. Toen ik jong was heb ik ook een tijdje een eigen YouTube kanaal gehad. Daardoor heb ik ontdekt dat monteren echt mijn ding is.

Liefhebber van

Spannende series. Goede actie, een mysterie, en spanning. Verder ga ik regelmatig snowboarden en zet ik me veel in voor mijn dispuut in Maastricht, daar ben ik hoofd design in Almanak Commissie.

Stil zitten en me vervelen vind ik lastig, maar toch zoek ik ook graag de rust op en ga ik graag de natuur in. Daar kan ik echt van genieten. Ik zou later ook graag terug naar Frankrijk willen, weer de bergen en natuur in.