Christel Janssen

Zakelijk directeur

Werkzaam als zakelijk directeur en verantwoordelijk voor de interne processen, HR en finance binnen Mockus. Soms werk ik op onze projecten ook als portretfotograaf, een mooie afwisseling.

Terugblik

Ik ben geboren in Nieuwstadt, opgegroeid in Brunssum en kom uit een echt ondernemersgezin. Na de middelbare school studeerde ik Multimedia vormgeving in Eindhoven. Want de reclamewereld trok me wel. Hierna koos ik voor de opleiding Fotografie aan de fotoacademie in Amsterdam en startte later als zelfstandig fotograaf. Ik kreeg toen een kans om in de mode te gaan werken als productmanager. Na drie jaar begon ik voor mijzelf en combineerde mijn twee passies: mode en fotografie, in een webshop. Uiteindelijk ben ik toch werkzaam waar het tijdens mijn studie allemaal begon: in de reclamewereld.

Liefhebber van

Ik houd van mode, fotografie, film en documentaires. Ik bezoek graag uiteenlopende exposities en ga graag naar het theater. Mijn favoriete film is Amelie, de muziek en sfeer zijn fantastisch. Ik geniet vooral van de kleine dingen in het leven en word gelukkig van een heerlijk zonnetje, familie en vrienden en een lekker stuk Limburgse vlaai. Ik houd van de zon, lezen, vakantie in Italië, Parijs, fotoboeken, mooi opgemaakte magazines, bloemen en een fijne wandeling.

De reclamewereld trok me wel