Praktijkcases

Mockus werkt aan communicatievraagstukken voor uiteenlopende organisaties in Zuid-Nederland (en soms een beetje verder weg). Van bedrijven tot onderwijsinstellingen, van organisaties met 4 bureaus in een kantoor tot een bedrijf met duizenden medewerkers. Van outdoor schoenen tot kunstexposities.

Activerende communicatie

Deze organisaties hebben één ding gemeen: informatie overdragen is niet genoeg. Opvallen ook niet. Stuk voor stuk willen ze echt impact maken met hun communicatie. Om meer klanten te trekken. Om burgers te activeren. Of om medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. Communicatie die blijft hangen. Communicatie die aanzet tot actie.

Herken jij dit?
  • Je wilt een nieuw merk, product of dienst lanceren, maar je weet niet goed wat de slimste weg is naar maximaal resultaat.
  • Je hebt best veel bereik met je nieuwsbrief, website of magazine. Maar de stap van lezen naar actie ondernemen wordt niet gezet.
  • Het verhaal dat je te vertellen hebt is best complex of niet zo sexy. Je merkt dat mensen daardoor afhaken of niet goed begrijpen wat dat verhaal voor hen betekent.

Op deze pagina vind je voorbeelden van onze benadering bij dergelijke dilemma’s en de resultaten daarvan. Dan kun je al een beetje voorproeven.
Wil jij ook mensen aanzetten tot actie met je communicatie en meer impact maken? Lees meer over onze werkwijze bij producten.

f6c92d7227542727c7d3314d89e8314d

eef90230b0bcea93d02c863f3338336e

Born Sport Care_1

heerlen_01

Het Loonhuis_1
KNWU_1KNWU_2  KNWU_5KNWU_3KNWU_4
Lowamagazine
Monet15Jaar

MoonenMagazine

PluspuntHuisstijl

Pluspuntsigning

PluspuntWebsite

Schunck_KenJeWijk
Schunck_1

Schunck_2Schunck_3

Schunck_4

Springstof-HuisstijlSpringstof-webSpringstof-SocialResponse
TCK Sports Group_1
CityGoose_4 CityGoose_3 CityGoose_2 CityGoose_1CityGoose_5
umcollage1Universiteit Maastricht_9 Universiteit Maastricht_8 Universiteit Maastricht_6
VKGN